ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ

Η εταιρία Tsakiris Family μας ανέθεσε το σχεδιασμό και την υλοποίηση του διαγωνισμού της σειράς δημητριακών “Le Petit Déjeuner”. Ένας από τους αρχικούς μας στόχους ήταν η γνωστοποίηση του διαγωνισμού μέσα από την παραγωγή content στα social media accounts του brand και ενός τηλεοπτικού spot.

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΑΣ

Θελήσαμε να δημιουργήσουμε μια καμπάνια που να προβάλει τα στοιχεία του brand και παράλληλα να μεταδώσει στους καταναλωτές ένα ηχηρό μήνυμα για το διαγωνισμό. Μελετήσαμε όλους τους πιθανούς τρόπους προβολής του διαγωνισμού και καταλήξαμε στη δημιουργία ενός κεντρικού μηνύματος, το #ftiaxevalitsa μαζί με ένα τηλεοπτικό spot. Πρωταγωνίστρια του spot είναι η γνωστή παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη. Τέλος, προχωρήσαμε στη δημιουργία ενός website για το διαγωνισμό μαζί με banners και videos για Facebook, Instagram, YouTube και Google Display Network.

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ

Βασικό μήνυμα της καμπάνιας είναι το hashtag #ftiaxevaitsa. Με αυτήν την προτροπή προς τους καταναλωτές σχεδιάσαμε το αυτοκόλλητο του διαγωνισμού που είναι μια βαλίτσα και περιέχει τους κωδικούς συμμετοχής. Η βαλίτσα έχει τις έντονες αποχρώσεις του ροζ και του κίτρινου. Τους ίδιους χρωματικούς τόνους χρησιμοποιήσαμε για τα banners και τα gifs.

SOCIAL MEDIA