fbpx
SHARE
Από RISTART
Έργα
15.11.2019

Content Marketing workshop [21/11]

Το content marketing είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία που έχουν στα χέρια τους μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις. Από τη στιγμή που η διαφήμιση στα παραδοσιακά μέσα έχει χάσει τη δυναμική της, το content marketing είναι ο πιο σύγχρονος, σχετικός με την εποχή, άμεσος και ουσιαστικός τρόπος storytelling των brands.

Αν θέλεις να αναπτύξεις τις γνώσεις σου στο Content Marketing μην χάσεις το workshop που θα συμμετέχουν ο Managing Director της RISTARΤ Ιωάννης Οφάκογλου και ο Content Strategist Παναγιώτης Γαρουφαλίδης.

Τα θέματα που αναλυθούν

  • Σχεδίαση content marketing strategy.
  • Το είδος του περιεχομένου και τον τρόπο που το παράγουμε.
  • Πετυχημένα παραδείγματα content marketing.
  • Q&A όπου θα απαντηθούν ερωτήσεις των συμμετεχόντων.

Σημαντικές πληροφορίες

Το workshop θα γίνει την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου στο νέο συνεδριακό χώρο του COLORS Urban Hotel, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και την οδό Αγίου Μηνά 18.

Η ώρα έναρξης του workshop είναι στις 18.00 και θα ολοκληρωθεί στις 21.00. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει drink & networking στο Garden bar που βρίσκεται στο ισόγειο του ξενοδοχείου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. Για την συμμετοχή σας μπορείτε να στείλετε email στο hello@ristart.gr.

Οι ομιλητές

Ιωάννης Οφάκογλου

Ο Ιωάννης Οφάκογλου είναι ο Founder & Director της RISTART, ένα marketing agency με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η εταιρία έχει αναπτυχθεί και συνεργάζεται με εταιρίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, αναλαμβάνοντας μεγάλης σημασίας projects.

Στις αρχές του 2009 ξεκίνησε να παρακολουθεί τις αλλαγές που προκαλούσαν στην αγορά το διαδίκτυο και τα social media και το 2014 αποφάσισε να αφήσει τη θέση που κατείχε και να συμβάλλει με τους συνεργάτες του στην καθοδήγηση των εταιριών στο νέο περιβάλλον της αγοράς.

Συμμετέχει ως keynote speaker σε συνέδρια και ενδοεταιρικά workshop ενώ η ομιλία που έκανε το 2018 στο TEDxAUTH αποτελεί πηγή έμπνευσης για φοιτητές στην Ελλάδα. Παράλληλα διδάσκει στο μεταπτυχιακό της ΕΕΔΕ τα μαθήματα Μάρκετινγκ και στo Digital Diploma της KnowCrunch το Content Marketing.

Αρθρογραφεί για θέματα που αφορούν το marketing, τις τάσεις της αγοράς και διατηρεί το προσωπικό του κανάλι στο YouTube, όπου δίνει συμβουλές για το marketing.

Παναγιώτης Γαρουφαλίδης

Ο Παναγιώτης Γαρουφαλίδης είναι ο Content Strategist της RISTART.

Η ενασχόλησή του με το Content Marketing ξεκίνησε από το 2012, παρακολουθώντας έκτοτε τις τάσεις και τις εξελίξεις στον χώρο. Σήμερα σχεδιάζει και συμμετέχει στην υλοποίηση της ευρύτερης στρατηγικής μάρκετινγκ των εταιριών, δίνοντας μεγάλη έμφαση στη δημιουργία Content που ανταποκρίνεται στους εκάστοτε στόχους.

Αρθρογραφεί αλλά και συμμετέχει ως speaker σε ανοιχτά και ενδοεταιρικά workshops με αντικείμενο την εκπαίδευση στο Digital Marketing.

SHARE