Είμαστε εδώ για να κάνουμε το brand σας ξεχωριστό

RISTART είναι η διαδικάσια που ακολουθούμε για την επανεκκίνηση (right start) εταιριών και brands και προσαρμογή στο νέο περιβάλλον της αγοράς. Συνεργαζόμαστε με όσους θέλουν να εξελιχθούν και μαζί δημιουργούμε το μέλλον τους.

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε στρατηγικές μάρκετινγκ που ταιριάζουν στην ψηφιακή κουλτούρα αλλα δεν ξεχνάμε ποτέ ότι ο βασικός σας στόχος είναι ένας: Να επικοινωνήσετε με ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

 

 

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ
Συνδυάζουμε στρατηγική και design

Αξιοποιούμε τις δυνατότητες της τεχνολογίας, του διαδικτύου και των νέων μέσων για να βοηθήσουμε τις εταιρίες να υιοθετήσουν αποτελεσματικούς τρόπους επικοινωνίας με το κοινό τους. Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι ότι προσεγγίζουμε στρατηγικά και με κάθε λεπτομέρεια τα έργα που αναλαμβάνουμε.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
Παθιασμένοι με αυτό που κάνουμε
Content Director
Παναγιώτης Γαρουφαλίδης

Ο Παναγιώτης είναι ο Content Director της ομάδας μας αλλά και ο πολυαγαπημένος μας grammar… nutsy. Είναι ο άνθρωπος που εξετάζει την πιο μικρή λεπτομέρεια σε κάθε μορφή μηνύματος που περνάει από τα χέρια του με πάθος να δημιουργεί και να προσφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Senior Designer
Στέργιος Παπαναούμ

Εμμονικός με την τυπογραφία, τη συμμετρία και το καλό design φροντίζει να τηρεί, αλλά και να σπάει τους κανόνες όταν το θεωρεί απαραίτητο. Είναι υπεύθυνος για το pixel perfection των εργασιών που αναλαμβάνει, ενώ μεγάλη του αγάπη το motion design που σε κάθε ευκαιρία φροντίζει να το εξελίσσει.

Administrator
Γεωργία Μάτιου

Multitasking, απίστευτα δυναμική και πάντα χαμογελαστή. Δεν περιμένει αλλά τα κάνει όλα να γίνουν. Έχει κομβικό ρόλο και είναι ο άνθρωπός μας γιατί διαθέτει λύσεις σε κάθε εμπόδιο που μπορεί να προκύψει. Όταν φτάσεις σε αδιέξοδο και πεις ότι δεν γίνεται τότε… Γεωργίααα!

Social Media & Content Manager
Έλια Μπαλτά

Είναι η γνήσια αντιπρόσωπος της γενιάς των digital native. Αντιλαμβάνεται πλήρως την κουλτούρα και φιλοσοφία του digital storytelling και των social media αλλά αυτό που αγαπάει περισσότερο είναι να δημιουργεί stories. She is the rising star of RISTART!

Social Media & Content Manager
Χρήστος Γαρουφαλίδης

Ο workaholic της εταιρίας που δίνει βαρύτητα στην παραμικρή λεπτομέρεια. Έχει ιδιαίτερο πάθος για τη στρατηγική και το copywriting, δίνοντας έμφαση στο μεγάλο “battleground” του digital & social media και performance.

Video Maker
Κώστας Μαλγάραλης

Αν και λογιστής στις σπουδές, αποφάσισε να κάνει την μεγάλη του αγάπη επάγγελμα γι’ αυτό και θα τον δεις με μια κάμερα στο χέρι. Παρά το νεαρό της ηλικίας του είναι πολύ ώριμος και ξεχειλίζει από πάθος, μεράκι και πολύ όρεξη για την φωτογραφία και το video!

Developer
Παναγιώτης Ταραμίγκος

Ο Παναγιώτης βρίσκεται καθημερινά “θαμμένος” σε χιλάδες γραμμές κώδικα. Κάθε πρόκληση είναι μια νέα ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να κάνει αυτά που άλλοι ακόμα ψάχνουν. Δεν είναι τυχαίο που το nickname του είναι Ταραγκάιβερ γιατί τα μπορεί όλα!

Senior Designer
Άρης Παπαντωνίου

Ο Άρης είναι ένας από τους senior designer της RISTART και μεγάλη του αγάπη είναι το motion design. Προσπαθεί σε κάθε δουλειά που αναλαμβάνει να προσθέσει λίγο (πολύ!) από την τρέλα και το μεράκι του. Είναι αυτός που θα κάνει το αδύνατο, δυνατό! Αδυναμία του; Το 3D design.

Social Media & Content Manager
Ζωή Βέργου

Έχει πάθος με το content production και τα post it. Είναι μια από τους producers της εταιρίας και της αρέσει να καταπιάνεται με challenging accounts, βάζοντας σε κάθε δουλειά της και λίγο από τον εαυτό της. Δυνατό της στοιχείο το copywriting και life moto της: #patience.

Brand & Marketing Strategist
Ιωάννης Οφάκογλου

Το marketing boy που οργανώνει, κατευθύνει και σχεδιάζει τις στρατηγικές των brands. Κατα τ’ άλλα βρίσκεται συνεχώς σε ταξίδια, μιλάει όλη την ώρα στο τηλέφωνο και συμμετέχει ως ομιλητής σε συνέδρια και workshops. Στον ελεύθερό του χρόνο… Απλά, δεν έχει!

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!
Ristarters