Είμαστε εδώ για να κάνουμε το brand σας ξεχωριστό

Επιλέξαμε το όνομα RISTART διότι περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο την ουσία της δουλειάς μας. Βοηθάμε εταιρίες και brands να προσαρμοστούν με επιτυχία στο νεό περιβάλλον της αγοράς μέσα από τη σωστή επανεκκίνηση (Right Start).

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε στρατηγικές μάρκετινγκ που ταιριάζουν στην ψηφιακή κουλτούρα αλλα δεν ξεχνάμε ποτέ ότι ο βασικός σας στόχος είναι ένας: Να επικοινωνήσετε με ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

Κατανοούμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε καθημερινά γι’ αυτό και αντιλαμβανόμαστε τον ρόλο μας ως επέκταση της εταιρίας σας. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι διότι δημιουργούμε μακροχρόνιες και ισχυρές σχέσεις με όλες τις εταιρίες που μας εμπιστεύονται.

Συνεργαζόμαστε με ανθρώπους, εταιρίες και brands που θέλουν να κάνουν τη διαφορά και μαζί δημιουργούμε το μέλλον τους.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ
Συνδυάζουμε στρατηγική και design

Αξιοποιούμε τις δυνατότητες της τεχνολογίας, του διαδικτύου και των νέων μέσων για να βοηθήσουμε τις εταιρίες να υιοθετήσουν αποτελεσματικούς τρόπους επικοινωνίας με το κοινό τους.

Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι ότι προσεγγίζουμε στρατηγικά και με κάθε λεπτομέρεια τα έργα που αναλαμβάνουμε. Στο πρώτο στάδιο αναλύουμε τα στοιχεία που δομούν το brand DNA, στη συνέχεια καταγράφουμε τα χαρακτηριστικά του κοινού που θα προσεγγίσουμε και στην τελικά φάση σχεδιάζουμε την τοποθέτηση του brand στην αγορά με τέτοιο τρόπο ώστε να διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
Παθιασμένοι με αυτό που κάνουμε
Brand & Marketing Strategist
Ιωάννης Οφάκογλου

Ο Ιωάννης είναι ο Φον Κάραγιαν της RISTART. Οργανώνει, διευθύνει και χαράσει τις στρατηγικές μάρκετινγκ των brands. Κατα τ’ άλλα βρίσκεται συνεχώς σε ένα αεροπλάνο, μιλάει όλη την ώρα στο τηλέφωνο και συμμετέχει ως ομιλητής σε συνέδρια και workshops. Στον ελεύθερό του χρόνο… Δεν έχει!

Creative Director
Παναγιώτης Γαρουφαλίδης

Ο Παναγιώτης είναι ο Creative Director της ομάδας μας αλλά και ο πολυαγαπημένος μας grammar… nutsy. Είναι ο άνθρωπος που εξετάζει την πιο μικρή λεπτομέρεια σε κάθε μορφή μηνύματος που περνάει από τα χέρια του με πάθος να δημιουργεί και να προσφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Designer
Στέργιος Παπαναούμ

Ο Στέργιος είναι ο Designer της εταιρίας. Εμμονικός με την τυπογραφία, τη συμμετρία και το καλό design φροντίζει να τηρεί, αλλά και να σπάει τους κανόνες όταν το θεωρεί απαραίτητο. Είναι υπεύθυνος για το pixel perfection των εργασιών που αναλαμβάνει, ενώ μεγάλη του αγάπη το motion design που σε κάθε ευκαιρία φροντίζει να το εξελίσσει.

Social Media & Content Specialist
Γεωργία Βεργή

Η Γεωργία είναι το ζιζάνιο της RISTART. Είναι αυτή που σαρώνει το διαδίκτυο και ανά πάσα στιγμή θέλει να σου πει την ιδέα της, όσο τρελή ή εφικτή κι αν είναι. Κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν σταματάει να ψάχνει στο διαδίκτυο, να γράφει στο σημειωματάριό της και να ανοίγει το ψυγείο!

Social Media Specialist
Χρήστος Γαρουφαλίδης

Ο Χρήστος είναι social media specialist με ιδιαίτερο πάθος για τη στρατηγική και το copywriting, δίνοντας έμφαση στο μεγάλο “battleground” του digital & social media και performance.

Photographer & Videographer
Κωνσταντίνος Μαλγάραλης

Ο Κωνσταντίνος είναι ο βενιαμήν της παρέας. Αν και λογιστής στις σπουδές, αποφάσισε να κάνει την μεγάλη του αγάπη επάγγελμα γι’ αυτό και θα τον δεις με μια κάμερα στο χέρι. Παρά το νεαρό της ηλικίας του είναι πολύ ώριμος και ξεχειλίζει από πάθος, μεράκι και πολύ όρεξη για την φωτογραφία και το video!

Developer
Παναγιώτης Ταραμίγκος

Ο Παναγιώτης βρίσκεται καθημερινά “θαμμένος” σε χιλάδες γραμμές κώδικα. Κάθε πρόκληση είναι μια νέα ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να κάνει αυτά που άλλοι ακόμα ψάχνουν. Δεν είναι τυχαίο που το nickname του είναι Ταραγκάιβερ γιατί τα μπορεί όλα!

Copywriter
Γιώργος Καραγιώρας

Γράφει-σβήνει και ξανά από την αρχή. Σε ημερολόγια, post-it και αποδείξεις σουπερμάρκετ. Ο Γιώργος είναι ένας από τους copywriters της RISTART με πάθος για τη φωτογραφία και τα σοκολατένια γλυκά! Θα τον βρεις συνήθως πάνω από λευκές κόλλες χαρτί με ακανόνιστα σχέδια και διάσπαρτες λέξεις να ψάχνει διαρκώς εκείνη τη μεγάλη ιδέα ή το κομμάτι σοκολάτας που έχασε.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!
Ristarters