fbpx
SHARE
Από RISTART
Έργα
15.04.2020

#MenoumeSpiti #MenoumePaidia: Η νέα ενέργεια του Δ. Ξάνθης σε συνεργασία με την RISTART

Σε μία νέα ενέργεια που θα βοηθήσει όλα τα παιδιά να δημιουργήσουν ένα ευχάριστο πρόγραμμα και θα τους κρατήσει το ενδιαφέρον, προχώρησε πρόσφατα ο Δήμος Ξάνθης σε συνεργασία με την RISTART και την ηθοποιό Κάρμεν Ρουγγέρη.

Η νέα ενέργεια με τίτλο #MenoumeSpiti #MenoumePaidia περιλαμβάνει μια σειρά από βίντεο με παραμύθια που «ζωντανεύουν» με την αφήγησή τους η Κάρμεν Ρουγγέρη, η Χριστίνα Κουλουμπή και ο μουσικός Στέφανος Βαρελάς.

Έτσι, ο Δήμος Ξάνθης από την Τρίτη 7 Απριλίου το μεσημέρι και κάθε μέρα στις 12:00 «ταξιδεύει» τα παιδιά στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών και της ελληνικής μυθολογίας, φροντίζοντας η συντροφιά τους να αποκτήσει ακόμη μία διάσταση θετικής ενέργειας, επικοινωνίας και αξιοποίησης του χρόνου μένοντας στο σπίτι

Σχολιάζοντας τη νέα πρωτοβουλία του Δήμου Ξάνθης, ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Τσέπελης δήλωσε: «Οι ώρες για τα παιδιά στο σπίτι είναι καλό να γίνονται δημιουργικές και ο Δήμος Ξάνθης προσπαθεί να τις κάνει και περισσότερο ενδιαφέρουσες με τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσει σε αυτήν την ιδιαίτερη περίοδο».

Ο Ιωάννης Οφάκογλου, Managing Director της RISTART, από την πλευρά του τόνισε πως: «Αυτή τη στιγμή καλούμαστε όλοι μας να δείξουμε έμπρακτα την συμβολή μας στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία. Γι’ αυτό και είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε και εμείς στο social activation του Δήμου Ξάνθης».

Οι γονείς μπορούνε να βρουν τη σχετική Playlist στο YouTube του Δήμου Ξάνθης.

SHARE