fbpx
ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ

Tα JOIN juice bars, τα πιο fresh bars στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, μας ανέθεσαν τη σχεδίαση της καμπάνιας και του digital marketing για τον εορτασμό των 3 χρόνων λειτουργίας τους. Στόχος ήταν η γνωστοποίηση του event στις ηλικιακές ομάδες που στοχεύει το brand. Η καμπάνια περιελάμβανε ενέργειες που στόχευαν στα social media accounts αλλά και στο website των JOIN juice bars.

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΑΣ

Αρχικά πραγματοποιήθηκε έρευνα για τους καλύτερους τρόπους προβολής του event των γενεθλίων. Καταλήξαμε στο ότι έπρεπε να δημιουργηθεί ένα generic μήνυμα για την καμπάνια προκειμένου να αυξήσουμε την απήχηση και το interaction, ακόμα και στο κοινό που δεν γνωρίζει τα JOIN juice bars. Παράλληλα, έγιναν επαφές με τα ψηφιακά μέσα της πόλης και αποστολή δελτίων τύπου για την επιπρόσθετη γνωστοποίηση της καμπάνιας.

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ

Για την καμπάνια δημιουργήσαμε teaser web video (38.000 views), web banners, videos και mini videos, καθώς και posts στο Facebook και το Instagram που ενημέρωσαν το κοινό για την ημέρα γενεθλίων, τα happenings και το διαγωνισμό.

Το αποτέλεσμα αυτών των ενεργειών ήταν να επισκεφτούν τα JOIN juice bars περισσότερα από 4.000 άτομα (την ημέρα των γενεθλίων) ενώ η συνολική απήχηση της καμπάνιας ξεπέρασε τα 200.000 άτομα.