fbpx
ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ

Η δυναμική εταιρία AGRIS ιδρύθηκε το 1983 και προσανατολίζεται στον τομέας της λαχανοκομίας. Είναι γνωστή για τις καινοτόμες ιδέες της, τις σύγχρονες υποδομές και το καταρτισμένο προσωπικό. Η AGRIS στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού της θέλησε να ενισχύσει το brand reputation στο ψηφιακό περιβάλλον με digital και offline ενέργειες.

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΑΣ

Για την AGRIS σχεδιάσαμε το marketing, budgeting και communication plan για να την αναδείξουμε ως μια πρωτοπόρο εταιρία. Θελήσαμε να δείξουμε το portfolio, τα προϊόντα και τα σημεία διαφοροποίησης της εταιρίας μέσα από μία multichannel στρατηγική. Ακόμη επικοινωνήσαμε ότι η AGRIS είναι πάντα δίπλα στον Έλληνα παραγωγό – καλλιεργητή, με υποδομές και επιστημονικά καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό.

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ

Για την προβολή της AGRIS δημιουργήσαμε λογαριασμό στο Facebook που απευθύνεται σε στοχευμένο κοινό. Μέσα από φωτογραφίες και videos ενημερώνουμε για τις καινοτομίες, τα προΪόντα αλλά και τα στοιχεία διαφοροποίησης της από τους ανταγωνιστές. Επίσης, έχουμε αναλάβει το επικοινωνιακό κομμάτι των special events, όπως το “Open Days” που διοργανώθηκε στην Πελοπόννησο.

SOCIAL MEDIA