fbpx
Το ζητούμενο

Η συνεργασία μας με το εμπορικό κέντρο Flamingo στην Θράκη συνεχίζεται και την φετινή χρονιά στο πλαίσιο της δημιουργίας και υλοποίησης digital marketing ενεργειών. Αυτή τη φορά αναλάβαμε να σχεδιάζουμε την BackToSchool καμπάνια.

Η πρόκληση για εμάς ήταν μεγάλη διότι τις 3 τελευταίες χρονιές υλοποιήσαμε τις BackToSchool καμπάνιες που είχαν μεγάλη απήχηση στο κοινό και συνέβαλαν στην αύξηση των εσόδων του εμπορικού κέντρου κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου.

Η προσέγγισή μας

Σκοπός της καμπάνιας ήταν να υπενθυμμίσουμε στους γονείς ότι οι ήρως της καθημερινότητάς τους είναι τα παιδιά τους. Οι μικροί, θαυματουργοί ήρωες με το αστείρευτο πάθος, τα όνειρα, τη θέληση και την αγάπη τους, καταφέρνουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο να μας υπενθυμίζουν ότι η πραγματική νίκη βρίσκεται κρυμμένη πάντα στην διαδρομή.

Δημιουργήσαμε μία σειρά από ψηφιακά banners όπου το καθένα παρουσίαζε και έναν διαφορετικό ήρωα, ενώ παράλληλα επικοινωνούσε διαφορετικό μήνυμα επικεντρωμένο στον ήρωά μας. Τα μέσα που εμφανίστηκε η καμπάνια ήταν τα Facebook, Instagram και Google Display Network, ενώ στο εσωτερικό του εμπορικού κέντρου τοποθετήσαμε posters και banners. Για να αυξήσουμε ακόμα περισσότερο την γνωστοποίηση της καμπάνιας στο κοινό, συνεργαστήκαμε με την influencer Άννα Αμανατίδου η οποία δημιούργησε ένα ενημερωτικό short form video που έτρεξε στο προφίλ της στο Tik Tok και το Instagram Reels.