fbpx
ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ

Το brand IPANEMA είναι ιδιαίτερα γνωστό και αγαπητό στο κοινό καθώς διαθέτει μία από τις πιο fashionable συλλογές και προτείνει μοναδικά σχέδια σε σαγιονάρες για γυναίκες, άντρες και παιδιά. Σκοπός του brand ήταν η ψηφιακή προώθηση και προβολή του στα κανάλια του Facebook και του Instagram.

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΑΣ

Μετά από έρευνα που πραγματοποιήσαμε στον χώρο των fashion brands στην Ελλάδα επικεντρωθήκαμε στην ισχυρή τοποθέτηση του brand και στη διαφοροποίηση του από τον ανταγωνισμό. Για το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων εστιάσαμε στην προβολή των προϊόντων μεμονωμένα ή σε συλλογές, μαζί με accessories και ενδύματα. Διοργανώσαμε διαγωνισμό τον οποίο επικοινωνήσαμε μέσα από δημοσιεύσεις σε Facebook και Instragram. Συγκεκριμένα για το Instagram συνεργαστήκαμε με Instagrammers/Influencers για τη γνωστοποίηση του διαγωνισμού.

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ

Για το περιεχόμενο σε Facebook και Instagram χρησιμοποιήσαμε έντονα, καλοκαιρινά χρώματα και patterns σε συνδυασμό με γραμματοσειρές που συμπληρώνουν αρμονικά με την εικόνα του brand. Η προβολή του περιεχομένου έγινε με banners, φωτογραφίες και short videos.

SOCIAL MEDIA