fbpx
Το ζητούμενο

Αν ψάχνεις φρεσκάδα, ενέργεια, απίστευτα θετική διάθεση και εξαιρετικά γευστικές healthy επιλογές που συνδυάζουν φρούτα και λαχανικά, θα τα βρεις στα JOIN Healthy Food & Juice Bars που δραστηριοποιούνται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη πρεσβεύοντας έναν διαφορετικό τρόπο ζωής.

Με την έλευση του καλοκαιριού τα JOIN προχώρησαν στην δημιουργία της νέας σειράς “Summer Drinks” που συνδυάζουν καλοκαιρινά φρούτα. Για την γνωστοποίηση των Summer Drinks τα JOIN μας ανέθεσαν τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της καμπάνιας με στόχο να επικοινωνήσουμε την φρεσκάδα, ενέργεια και πολύ δροσιά που προσφέρουν οι 6 χυμοί. Η καμπάνια περιελάμβανε digital και instore ενέργειες.

Η προσέγγισή μας

Για να κάνουμε αίσθηση και να κεντρίσουμε την προσοχή του κοινού, αποφασίσαμε να συνδυάσουμε οπτικά και αφηγηματικά στοιχεία όπως έντονα χρώματα, δυνατές μουσικές, μεγάλες τυπογραφίες, κίνηση και κοντινά πλάνα στο κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας, ώστε να δείξουμε τις εκφράσεις και τα συναισθήματα που προκαλούν τα “Summer Drinks”.

Έτσι δημιουργήσαμε μια φρέσκια καμπάνια με βασικό σύνθημα το “Για να είσαι cool” με στόχο να ενθαρρύνουμε το κοινό να δοκιμάσει τη νέα σειρά χυμών. Με αυτή την φράση καταφέραμε να επικοινωνήσουμε τα βασικά οφέλη των Summer Drinks που είναι τόσο η δροσιά των χυμών όσο και την διάθεση που σου προσφέρουν για να είσαι πάντα ήρεμος.

Αφίσα
Social Media Banners
Videos