fbpx
ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ

Η εταιρία MASmarbles, η οποία δραστηριοποιείται για περισσότερες από 4 δεκαετίες στον χώρο του μαρμάρου, μας ανέθεσε τη σχεδίαση και ανάπτυξη της εταιρικής ιστοσελίδας της. Η εταιρία θέλησε να ανανεώσει την εικόνα της στο διαδίκτυο με ένα δυναμικό και responsive website που θα περιλαμβάνει τα προϊόντα, τις υπηρεσίες αλλά και τη φιλοσοφία της.

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΑΣ

Αρχικά μελετήσαμε και αναλύσαμε το σύνολο των πληροφοριών που αφορούν την εταιρία προκειμένου να επιλέξουμε και να αναδείξουμε τα ισχυρότερα σημεία της. Έπειτα πραγματοποιήσαμε έρευνα σχετικά με τον ανταγωνισμό στον χώρο του μαρμάρου με σκοπό να βρούμε στοιχεία διαφοροποίησης και να καταλήξουμε στο κατάλληλο design και περιεχόμενο.

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ

Για την MASmarbles δημιουργήσαμε μία custom ιστοσελίδα δίνοντας έμφαση στο UI/UX Design και στην οργάνωση της πληροφορίας. Με τα γεωμετρικά σχήματα και τις minimal φόρμες θελήσαμε να αναδείξουμε την ποιότητα των μαρμάρων και τις αξίες της εταιρίας. Η χρωματική παλέτα προσαρμόστηκε στα χρώματα του brand ενώ το καθαρό design βοήθησε στην καλύτερη απεικόνιση των προϊόντων και των έργων.