fbpx
PASSAS WINERY

Η οικογένεια Παπαδόπουλος διαθέτει τους αμπελώνες της στις πλαγιές της Βόρεια κοιλάδα του ποταμού Νέστου, στο Σταυροχώρι. Πρόκειται για ένα boutique οινοποιείο που φέρει το όνομα Passas Winery με 4 ιδιαίτερες ετικέτες και υψηλά πρότυπα παραγωγής.

Ο κ. Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο υιός Γιώργος Παπαδόπουλος από την πρώτη συνάντηση που πραγματοποιήσαμε μας ενημέρωσαν ότι θέλουν να γνωστοποιήσουν το brand τους αρχικά στην Ελλάδα και στην συνέχεια σε επιλεγμένες χώρες του εξωτερικού.

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΑΣ

Ταξιδέψαμε μέχρι το Σταυροχώρι της Ξάνθης για να δούμε από κοντά το οινοποιείο και να μιλήσουμε με την οικογένεια, συνεργάτες και την τοπική κοινωνία. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων αντιληφθήκαμε ότι το brand είναι άρρικτα συνδεδεμένο με την τοποθεσία και η ονομασία των κρασιών “Μαύρα Νερά” προέρχεται από τον ποταμό Νέστο που στο παρελθόν ήταν γνωστός ως Kara su που σημαίνει μαύρο νερό.

Αν και η αρχική πρόταση της οικογένειας ήταν να δημιουργήσουμε ένα video για την γνωστοποίηση των κρασιών, εμείς αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε μια άλλη προσέγγιση. Με την σύμφωνη γνώμη της οικογένειας, δημιουργήσαμε ένα mini storytelling ταινιάκι για να αναδείξουμε την ιστορία μίας οικογένειας που αποφάσισε να μείνει στον τόπο της, να αξιοποίησει το έδαφος και να δημιουργήσει ένα προϊόν που παράγεται στο Σταυροχώρι και ταξιδεύει σε κάθε γωνιά του κόσμου.