fbpx
ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ

Η MIKA PHARMA είναι μια νέα φαρμακευτική εταιρία που ανέλαβε την αντιπροσώπευση και διανομή στην Ελλάδα ενός νέου φαρμακευτικού σκευάσματος της κατηγορίας των συμπληρωμάτων διατροφής. Κατόπιν έρευνας, μας ανέθεσε τον σχεδιασμό του brand identity καθώς και του επικοινωνιακού υλικού σε on και off line μέσα.

Λαμβάνοντας υπόψιν τις ιδιαιτερότητες του κλάδου αποφασίσαμε σε συνεργασία με την εταιρία να εφαρμόσουμε μια διαφορετική αισθητική σε σχέση με αυτή του ανταγωνισμού επιλέγοντας minimal και σύγχρονο design.

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΑΣ

To λογότυπο βασίστηκε σχεδιαστικά στη διαδικασία απορρόφησης σιδήρου από τον οργανισμό. Αποτελείται από εικονογραφικό μέρος (σύμβολο) και λεκτικό (τυπογραφία).

Στο εικονογραφικό μέρος του λογοτύπου αναπαρίσταται η διαδικασία μεταφοράς του οξυγόνου στο αίμα διαδικασία που προκαλείται από την πρόσληψη σιδήρου από τον ανθρώπινο οργανισμό. Μέσα από βασικές γεωμετρικές φόρμες και σχήματα παρουσιάζεται η διαδικασία με αφαιρετική και μοντέρνα απόδοση.

Η τυπογραφία που εφαρμόστηκε είναι σύγχρονη, γεωμετρική, ανθρωπιστική και αποδίδει με καθαρό και ευανάγνωστο τρόπο το όνομά του προϊόντος.

PACKAGING & COMMUNICATION

Ο σχεδιασμός της συσκευασίας και του επικοινωνιακού υλικού βασίστηκαν στα χαρακτηριστικά της εταιρικής τατότητας δίνοντας έμφαση στους ανοιχτούς χώρους και στην τυπογραφία.

Τα μηνύματα του brand βασίστηκαν στα στοιχεία διαφοροποίησης του προϊόντος και στην ξεκάθαρη λύση που προσφέρει στους ασθενείς οι οποίοι λαμβάνουν σίδηρο.