fbpx
Περιγραφή

Η Ro Kappa είναι μία φαρμακευτική εταιρία που δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο διαθέτοντας ένα ευρύ πορτφόλιο προϊόντων που εκπροσωπεί όπως επίσης και δικά της προϊόντα. Σκοπός της εταιρίας είναι να προσφέρει στους επαγγελματίες υγείας και τους ασθενείς καινοτόμα ιατροτεχνολογικά προϊόντα δίνοντας λύση στα πιο σημαντικά προβλήματα υγείας.

Η εταιρία, υλοποιώντας το αναπτυξιακό πλάνο της για το 2023 προχώρησε στη δημιουργία ενός νέο ιατροτεχνολογικού σκευάσματος. Πρόκειται για οφθαλμικές σταγόνες νέας γενιάς με υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους που προσφέρουν υψηλή ενυδάτωση, λίπανση και ανακούφιση των ταλαιπωρημένων λόγω της ξηρότητας οφθαλμών. Με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προϊόντος και της κατεύθυνσης που έχει αποφασίσει να ακολουθήσει η εταιρία, σχεδιάσαμε την συσκευασία του προϊόντος Hilomex.

Η προσέγγισή μας

Με βασικό ζητούμενο την μοντέρνα ιατρο-τεχνολογική προσέγγιση του προϊόντος οφθαλμικών σταγόνων Hilomex, πήραμε την απόφαση σε συνεργασία με την εταιρία, να διαφοροποιηθούμε από τα ανταγωνιστικά σκευάσματα και να δημιουργήσουμε μία συσκευασία που θα υποστηρίζει την τεχνολογική υπόσταση του προϊόντος.

Αν και ο κλάδος της υγείας φημίζεται για την συντηρητική προσέγγιση στην οπτική επικοινωνία, ο σχεδιασμός του Hilomex είναι ιδιαίτερα μοντέρνος και εμφανώς διαφοροποιημένος από τις υπόλοιπες οφθαλμικές σταγόνες της αγοράς. Πρωταγωνιστής του σχεδιαστικού στο κουτί είναι η αφαιρετική απεικόνιση του οφθαλμού μέσα από τον σχεδιασμό πλέγματος, το οποίο περικλείει τον κύκλο (κόρη), προκειμένου να αναδειχθεί η λεπτομέρης δράση του προϊόντος στον οφθαλμό. Η επιλογή της τυπογραφίας που χαρακτηρίζεται από την καμπυλότητά της δίνει μια αίσθηση απλότητας και επιστημονικότητας, τονίζοντας τόσο τον τεχνολογικό όσο και τον ιατρικό προσανατολισμό του σκευάσματος.