fbpx
Το ζητούμενο

Η οινοποιία Παπαδόπουλος Κυριάκος «PASSAS» είναι µία οικογενειακή επιχείρηση που εδρεύει στην Ξάνθη και δραστηριοποιείται στον Νομό και στις όμορες περιοχές. Η οινοποιία, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την επέκταση σε νέες αγορές, μας ανέθεσε το σχεδιασµό εντύπου εταιρικής παρουσίασης, η οποία θα αφηγείται την ιστορία του brand, τα προϊόντα και τα χαρακτηριστικά τους. Ο σκοπός της παρουσίασης είναι να αποτελέσει ένα επιπλέον «εργαλείο» πώλησης για επικείµενες συνεργασίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η PASSAS WINERY άρχισε να δραστηριοποιείται στο Σταυροχώρι του Νοµού Ξάνθης, στα όρια µε τον Νοµό Δράµας, το 2016. Στις πλαγιές βόρεια της κοιλάδας του Νέστου, στους πρόποδες της οροσειράς της Ροδόπης, και σε υψόµετρο 110 – 130 µέτρα, απλώνονται οι αµπελώνες της οινοποιίας, ξεδιψώντας από τα νερά της πηγής «Μαύρα Νερά».

Έντυπο εταιρικής παρουσίασης
Η προσέγγιση μας

Ο σχεδιασµός του εταιρικού εντύπου υλοποιήθηκε µέσα από την επιλογή χρωµατικής παλέτας και τυπογραφίας, που είναι βασισµένα στο brand personality και την αισθητική που προβάλλει το brand.

Μετά την συγγραφή του brand strategy, που περιελάµβανε τον σκοπό, το όραµα, τις αξίες, την προσωπικότητα, value propotition, tone of voice, buyer persona και messaging pillars, προχωρήσαµε σε φωτογράφιση του οινοποιίου και έπειτα στο σχεδιασµό του εταιρικού εντύπου. Η κεντρική ιδέα πίσω από τον σχεδιασµό είναι η απλότητα, η καθαρότητα και η ανάδειξη της επιστηµονικότητας, έτσι ώστε να προβάλλεται η αξιοπιστία του brand.

Προσαρμογή σε ψηφιακά μέσα

Ύστερα από την ολοκλήρωση σχεδιασμού του εντύπου ακολούθησε η προσαρμογή του για χρήση σε ψηφιακή παρουσίαση.