fbpx
Το ζητούμενο

Η εταιρεία TAXCESS είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε από το 1990 στην Θεσσαλονίκη, προσφέροντας λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες σε εταιρείες και ιδιώτες. Με την έλευση της δεύτερης γενιάς στην ομάδα της η εταιρεία προχώρησε στη δημιουργία νέας εταιρικής ταυτότητας.

Το ζητούμενο ήταν μια νέα ονοματοδοσία η οποία θα παραπέμπει στον κλάδο και στις υπηρεσίες που προσφέρει, καθώς και ο σχεδιασμός νέας εταιρικής ταυτότητας αλλά και η παρουσίασή της σε ένα one-page website.

Η προσέγγισή μας

Ο σχεδιασμός της εταιρικής ταυτότητας υλοποιήθηκε μέσα από την επιλογή χρωματικής παλέτας που παραπέμπει στον τομέα του Financial Business Services, καθώς και από τη χρήση custom γεωμετρικών σχημάτων που τονίζουν δυναμικά το brand name, αποπνέωντας σιγουριά και ισχύς. Η ονομασία του brand προέρχεται από το συνδυασμό των λέξεων TAX (φόρος) και SUCCESS (επιτυχία), παραπέμποντας στην επιτυχή διεκπεραίωση λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών.

Colors

Τυπογραφία

Website

Η εταιρεία, προκειμένου να αποκτήσει ενεργή παρουσία στο διαδίκτυο και να προβάλλει τις υπηρεσίες της στο κοινό που της αναζητά, προχώρησε στην κατασκευή ενός σύντομου, περιεκτικού και εύκολου στην περιήγηση one-page website.

Η ιστοσελίδα προβάλλει τα βασικά μηνύματα του brand και την περιγραφή του, το σύνολο των υπηρεσιών του ανά περίπτωση καθώς και στοιχεία επικοινωνίας για ραντεβού ή επίσκεψη στον χώρο. Η αναλυτικότερη περιγραφή των υπηρεσιών για τη βελτιστοποίηση του SEO score της ιστοσελίδας δρομολογείται στο άμεσο μέλλον.