fbpx
ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ

Η εταιρεία THE ESPRESSONIST COFFEE COMPANY, ένα όνομα που έχει συνδεθεί με τον ποιοτικό καφέ, την άριστη και ταχύτατη εξυπηρέτηση και την προσοχή στην λεπτομέρεια, μας εμπιστεύτηκε το σχεδιασμό της εταιρικής της ιστοσελίδας με σκοπό τη γνωστοποίηση του brand και των υπηρεσιών που παρέχει.

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΑΣ

Βασική ανάγκη για τη δημιουργία του website ήταν η οργάνωση της πληροφορίας με τέτοιο τρόπο ώστε να αναδειχθεί το προφίλ της εταιρείας, οι υπηρεσίες και τα προϊόντα της, καθώς και τα καταστήματα που διαθέτει ανά τη Βόρεια Ελλάδα. Διαμορφώθηκαν οι βασικές κατηγορίες της ιστοσελίδας και πάνω σε αυτές θεμελιώθηκε όλη η δομή της πληροφορίας. Ενδεικτικός είναι ο σχεδιασμός του καταλόγου των προϊόντων της εταιρίας που δίνει στο χρήστη μία ιδιαίτερη ψηφιακή εμπειρία στην πλοήγησή του.

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ

Ο custom σχεδιασμός του website βασίζεται στην ίδια τη φιλοσοφία της εταιρίας, να δημιουργεί νέες ιδέες και να πρωτοπορεί συνεχώς προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Γεωμετρικές αυστηρές φόρμες, minimal σχεδιασμός, έντονες χρωματικές αντιθέσεις συνθέτουν μία μοναδική εμπειρία στο χρήστη. Τα εταιρικά χρώματα σε συνδυασμό με το σκούρο καφέ και το μπεζ ισορροπούν άρτια και επικοινωνούν με σαφήνεια όλες τις αξίες και τη φιλοσοφία του brand.

Το νέο website έχει σχεδιαστεί υπεύθυνα για όλους τους τύπους οθονών μικρών και μεγάλων συσκευών.