fbpx
ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ

Το TWO & A HALF, ένα νέο brand δημιουργημένο με απόλυτη αφοσίωση και μεράκι από μία σχεδιάστρια γεμάτη ζωντάνια και ενέργεια. Μία νέα πρόταση στον κλάδο της μόδας που συνδυάζει την ομορφιά του μίνιμαλ και του elegant, απευθυνόμενη στο στυλ και τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας. Η ομάδα μας ανέλαβε με μεγάλη χαρά να σχεδιάσει την εταιρική ταυτότητα του brand καθώς και το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΑΣ

Ύστερα από ενδελεχή μελέτη των χαρακτηριστικών του brand και των αναγκών της αγοράς, όπου απευθύνεται, προχωρήσαμε στην οπτική αποτύπωση των στοιχείων της TWO & A HALF ώστε να επικοινωνείται άμεσα και με σαφήνεια ο χαρακτήρας της.

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ

Στο λογότυπο χρησιμοποιήσαμε γεωμετρική και ισοπαχή τυπογραφία κάνοντας το λεκτικό να ξεχωρίζει. Χρησιμοποιήσαμε το σύμβολο ambersand “&” ανάποδα, τροποποιήσαμε το σχήμα του για να δείξουμε την βασική τεχνική που χρησιμοποιείται στα προϊόντα του brand, στον κόμπο και στο δέσιμο του υφάσματος για την παραγωγή του προϊόντος. Η πρόταση αυτή αποπνέει πολυτέλεια, αφαιρετικότητα, κοµψότητα έννοιες που χαρακτηρίζουν απόλυτα το brand.